Улюблені beauty – процедури голлівудських красунь

Кім Кардашіан: гліколевий пілінг

Світська левиця регулярно вдається до косметологічних процедур. Двічі на тиждень зірка проводить пілінг з глікоевою кислотою. З точки зору ефективності – це одна з кращих процедур омолодження, оскільки не викликає почервоніння і лущення шкіри. Результат помітний вже після першого відвідування салону. Пілінг допоможе забути жінці про ластовиння, зморшки, вугрі, рубці та інші естетичні проблеми. Необхідність процедур – 4-8 сеансів.

В салонах України можна зробити цю процедуру від 350 грн за 1 годину.

Демі Мур: гірудотерапія

Гірудотерапія, іншими словами лікування п’явками  є одним із секретів нев’янучої краси голлівудської актриси Демі Мур. Гірудотерапія, в якій «лікарями» служать спеціальні медичні п’явки, очищує  кров і зміцнює загальне самопочуття. Ефект процедури грунтується на спеціальній  речовині ензимі, який виділяють п’явки під час укусу. Єгипетські лікарі неодноразово заявляли про користь п’явок, вважаючи їх природними утилізаторами токсинів. Рекомендований курс становить 5-12 сеансів.

В салонах України можна зробити цю процедуру  від 300 грн за 20/30  хвилин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шарліз Терон: мезотерапія

 

Голлівудська красуня регулярно проходить процедури мезотерапії. Мікроін’єкції мінералів, вітамінів, аміно- і нуклеїнових кислот в середній шар шкіри (дерму) сприяють усуненню вікових змін шкіри, борються з висипом вугрів, розтяжками і рубцями, зменшують локальні жирові відкладення і целюліт. Курс з 8-10 процедур – відмінний спосіб омолодження, відчутним результатом якого стане пружна і підтягнута шкіра, поліпшення рельєфу і кольору обличчя, зникнення пігментації.

      

 

Кім Бесінджер: колагенові ін’єкції.

Прекрасний вигляд актриси Кім результат титанічної роботи над собою: спорт, дієта, та колагенові ін’єкції. Останні застосовуються в косметології для усунення поверхневих і глибоких зморшок, рубців і вугрів. Колаген, що міститься в ін’єкціях, проникає в глибокі шари шкіри, відновлюючи і омолоджуючи. Досягнути  «другої молодості» можливо після курсу з 4-8 процедур.

Ціни в Україні уточнюйте з косметологом.

Анджеліна Джолі: ін’єкції  ботоксу.

Анджеліна вважається канонічною красунею, але навіть вона вдається  до ін’єкцій ботоксу, які зроблені досить непогано. Застосування ін’єкцій ботоксу  не є хірургічною процедурою, це безпечна, безболісна, і швидка ін’єкційна процедура, яка переноситься дуже легко. Процедура включає в себе мікроін’єкції препарату безпосередньо у м’яз, відповідальний за формування мімічних зморшок, забезпечуючи тим самим більш відпочиле і молоде обличчя за одну процедуру. Під час застосування, пацієнт може відчувати невеликий дискомфорт.

Ціни в Україні від 1800 грн .

Міла Куніс: діамантовий пілінг.

Улюблена салонна процедура красуні – українки мікродермабразія – медична назва процедури, вважається м’яким способом поновлення верхнього шару шкіри. Процедура очищення проводиться спеціальним апаратом, насадки якого покриті діамантовою крихтою. Розкішна салонна процедура стимулює вироблення еластину і колагену, прискорює регенерацію клітин, усуває косметичні дефекти шкіри (акне, зморшки, розширені пори, рубці). Рекомендована кількість сеансів від 1 до 6.

Ціни в Україні від 400 грн.

Косметичні процедури подарують доглянутий і сяючий вигляд шкіри і покращать самопочуття. Голлівудські зірки показують своїм прикладом, що не потрібно боятися використовувати сучасні методи індустрії краси.  Як то кажуть, в боротьбі за молодість всі способи хороші.