Слово чоловікам: що вас захоплює у жінках?

Із настанням весни природа оживає, а жінки розквітають. У день 8 березня це особливо помітно: яка б не була погода за вікном, блиск в очах прекрасної половини людства осяює все навкруги сильніше сонячного світла – ось як діють на нас компліменти! Тому сьогодні ми вирішили дізнатися у чоловіків, що ж їх у нас найбільше захоплює:

Денис ТАРЧИНСЬКИЙ:

«И создал Бог Женщину: существо получилось вредное, но потешное»☺ А якщо серйозно, жінки – вони як квітки: усі прекрасні, але всі різні! А у наш час з ноткою фемінізму найбільше захоплює, коли жінка залишається жіночною!

Олександр ГРУШКО:

Мене захоплює жіноча духовність, що несе в собі такі якості, як цнотливість, жіночність, турботливість, доброта, ніжність, спокій, привітність.

Іван БЕНЬКОВСЬКИЙ:

Звісно у кожної жінки є свої унікальні риси, що можуть викликати захоплення.  Якщо ж говорити в цілому ‒ то це жіноча краса. Що ж до моїх близьких ‒ ще й доброта і терпіння.

Данило ЕЙНОР:

У трьох словах – мене захоплює ваша непередбачуваність, винахідливість і, напевно, все-таки мужність!

Сергій ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ:

Напевно, мене захоплюють самі жінки. Це зовсім інший Всесвіт ‒ дещо схожий на наш, але такий таємний і іноді незрозумілий. Те, що ви є, і що робите у цьому світі (надихаєте нас, підтримуєте, народжуєте, виховуєте), заслуговує на найбільшу повагу. Як то кажуть, за кожним успішним чоловіком неодмінно є жінка, яка його любить і надихає.

Данило ПАНОВ:

Послідовність у своїй непередбачуваності завжди захоплює, але при цьому дуже лякає! ☺

Олексій БУДІЛОВ:

Моя дружина надихає мене на зміни та звершення. Напевно кожна жінка є музою для свого чоловіка ‒ і це захоплює!

Володимир ЗАЛУЦЬКИЙ:

Жінка ‒ вона диво. Вона може подарувати життя. Вона вкладає в життя людини любов, ласку, тепло і ніжність. Дарує затишок в домі і почуття безпеки навіть у неспокійні часи. Жінка-мама ‒ це добрий друг, підтримка та опора, вона близько, навіть коли між вами кілометри відстані. Жінка-дружина ‒ це та, яка не зречеться тебе у важкі часи, яка буде з тобою, коли тобі важко, яка не дасть тобі пропасти. Жінки роблять наше життя осмисленим.

Едуард НАСИРОВ:

Жінки не можуть не викликати захоплення ‒ це початок життя, це перше кохання, це щира ніжність і відданість ‒ це мама. Вони завжди готові бути музами не дивлячись ні на що! Кажуть, що всі війни через жінок, я ж вважаю, що всі подвиги через вас і заради вас! Дуже хочеться побажати вам іноді робити паузу і просто відпочивати, адже нам, чоловікам, так потрібні ваші посмішки!

Зі святом вас, любі жінки!

Підготувала Галина Теличук