Унікальний фітнес-марафон заради допомоги ВІЛ-позитивним дітям

Якщо ви цікавитесь фітнесом, займаєтесь чи тільки плануєте розпочати, вас, безперечно, зацікавить благодійний фітнес-марафон «Не будь байдужим!».

У неділю, 12 жовтня у Києві Фонд Олени Пінчук АНТИСНІД і краща команда тренерів України організовують благодійний фітнес-марафон з таких популярних напрямків фітнесу, як  TRX, CrossFit, ZUMBA, функціональний тренінг та  інших. 14 тренувань від найкращих тренерів України! Відбудеться унікальна спортивна подія в Ігровому залі 5-го корпусу  Національного Університету фізичного виховання і спорту за адресою  вул. Фізкультури 1 (станція метро «Олімпійська»). Приєднавшись до благодійного фітнес-марафону, ви не тільки зможете взяти учать у майстер-класах, але й врятуєте чиєсь маленьке життя. Усі кошти від продажу квитків на марафон будуть спрямовані на допомогу ВІЛ-позитивним дітям із сімей біженців зі сходу України для придбання їм одягу, медикаментів та дитячого харчування.

Купуючи електронний квиток учасника марафону тут, ви робити тим самим благодійну пожертву на добру справу. Разом з електронним квитком ви отримаєте на свій e-mail уточнений розклад тренувань