Боротьба з целюлітом: ефективні методи

Ви безпосередньо зіштовхнулись із проблемою «апельсинової кірки», і ніякі засобі не допомагають її позбутися? Ось кілька процедур, які допоможуть вам у боротьбі із целюлітом.

Обгортання

Назва маніпуляції говорить сама за себе. У ході процедури на тіло наноситься спеціальна маска, у складі якої морські водорості або морські грязі. Маску покривають спеціальною плівкою, яка допомагає створити «парниковий ефект». У результаті проблемні зони позбавляються від зайвої рідини і помітно зменшуються в об’ємі. Обгортання допомагає позбутися від токсинів, що накопичилися у шкірі, робить її еластичною, омолоджує і живить. Процедура проводиться тільки в умовах косметологічного салону і протипоказана при вагітності, захворюваннях щитоподібної залози, пошкодженнях шкіри, наявності новоутворень і гіпертонії.

Для максимального ефекту її рекомендується провести 10–16 разів. Перерва між процедурами – кілька днів.

Мезотерапія

Ще одна процедура, що використовується для позбавлення від целюліту. Суть цього методу – у введенні в клітини шкіри активних «коктейлів» з препаратів, які розщеплюють жирові відкладення, сприяють схудненню, покращують мікроциркуляцію і еластичність шкіри. «Коктейль» потрапляє у клітини шкіри завдяки множинним ін’єкціям. Так як процедура проходить під місцевим знеболенням, вона протипоказана людям з алергією на використовувані з цією метою препарати. Крім того, мезотерапія не рекомендується при вагітності, гіпертонії, варикозному розширенні вен, під час менструацій і після оперативних втручань. Для досягнення бажаного ефекту потрібні 10–16 процедур з перервою 7–10 днів. Мезотерапію також використовують для омолодження шкіри обличчя.

Ендермологія

Метод поєднує вплив дозованого вакууму і роликового масажу. За допомогою спеціального апарату (він називається LPG) створюється так звана «пульсова хвиля» – шкірно-м’язова складка, яка перекочується за допомогою саморушої головки вперед і назад, вбік і по діагоналі. 35 хвилин масажу методом ендермології дорівнює чотирьом годинам звичайного масажу. Процедура покращує мікроциркуляцію і метаболізм, посилює лімфовідтікання, покращує стан шкіри в проблемних зонах, робить її еластичною, а також підвищує імунітет і допомагає розслабитися. Процедури протипоказані тільки за наявності новоутворень, тромбофлебіту і на пізніх стадіях варикозного розширення вен, при пошкодженнях шкіри. Для досягнення антицелюлітного ефекту також потрібні 10–14 процедур, зазвичай їх проводять 1–2 рази на тиждень. Для проведення оздоровчого курсу потрібно спеціальний еластичний костюм, який забезпечить гігієнічність маніпуляцій і захистить шкіру. Його можна купити в салоні, який займатиметься вашими проблемними зонами.

 

Також читайте “Битва за стрункість: «груша» або «яблуко»?”

“Витрачати не можна накопичити: відмінності жировідкладення”

“Здорова перевага: норми вмісту жиру в чоловіків і жінок”

“Чому в чоловіків не буває целюліту?”

“Стрункість завдяки гормонам: цикл змін”

“Як зайві кілограми впливають на наші гормони? Ефект бумеранга”