Реальні й вигадані закохані пари, в яких можна навчитися почуттів

Ці історії кохання увійшли в вічність та надихають кожне покоління бути сміливішими, відвертішими у своїх почуттях. 

Роза і Джек. Історія «Титаніка» розчулить навіть найзатятіших скептиків. Кохання Рози і Джека – справжній приклад для тих, хто вагається між серцем і розумом. Адже, попри класову нерівність, перешкоди з боку родини та оточення ці двоє знайшли одне одного… Хоча й не на довго.

Стівен Хокінг і Джейн. Це саме той випадок, коли двоє свідомо йдуть назустріч нелегкій долі заради почуттів. Навіть дізнавшись про невиліковну хворобу коханого, Джейн вирішила вийти за нього заміж і народила чудових дітей. Стівен став відомим ученим, а Джейн завжди була поряд, хоча навчання, діти і догляд за чоловіком-інвалідом забирали у неї всі сили… Відчувши, що проживе довше життя, ніж обіцяли лікарі, Стівен відпускає кохану і повністю віддається роботі. Підтримка, повага та взаєморозуміння – ось найвища міра любові!

(кадр з к/ф: afisha.sakh.com)
 

Роксолана і Сулейман. Не обов’язково бути красунею, щоб із сотень жінок обрали саме тебе! Справжні чоловіки обирають серцем. І лише справжні жінки достатньо мудрі та люблячі, щоби залишаючись рабинею повноцінно керувати цілою державою.

Анжеліка і Жофрей. Від ненависті до любові один крок. Усвідомивши, що за суворою зовнішністю прихована справжнє достоїнство, честь та непідробна доброта, Анжеліка по справжньому закохалася у свого чоловіка. І те, яку силу має справжнє почуття, доводить історія Анжеліки і Жофрея. Закохана жінка аж ніяк не слабка, і здатна на все, тільки не на зраду.

Мавка і Лукаш. Історія кохання Мавки і Лукаша, хоч і вигадана, але повчальна. Це саме той випадок, коли одному із пари потрібно дорости до іншого, піти проти своїх принципів. Коли ви сприймаєте світ по-різному, лише любов змушує подивитися на нього під одним кутом.

Боні і Клайд. Адреналін, драйв та ризик, пристрасть і вогонь почуттів… Проте, якщо кохання перетворюється на наркотик, це може мати негативні наслідки. Для цієї парочки гангстерів не було нічого святого, окрім їхньої любові. Романтично, хоч і трагічно…

(кадр з к/ф www.mars.filmz.ru)

 

Джейн Ейр і Рочестер. Іноді ліки від самотності можна знайти в компанії такої ж самотності. В одному із найвідоміших романів Шарлоти Бронте розкрито зовсім інше бачення любові. Двоє закоханих, швидше за все не були б разом, якби не обставини. Можливо, через схильність Рочестера до полігамії, або недовірливість Джейн. Але, після довгих випробувань, їхні серця все ж поєднуються.

 

Кейт Міддлтон і принц Вільям. Це аж ніяк не казка про Попелюшку, а реальна історія любові принца Великобританії і простої студентки. Бо що таке «голуба кров» і традиції, коли мова йде про кохання?..

(фото: nashasvadba.ua)

Майстер і Маргарита. Любов на межі містики, сліпа і відважна. Хтозна, чи став би Майстер собою, якби не віра Маргарити у його талант? Бо істинне кохання не знає сумнівів, і двоє завжди здатні на більше, ніж хтось один. Роман Булгакова навчить не боятися навіть найсильніших почуттів.

Ромео і Джульєта. І наостанок історія про найчистіше і найтрагічніше кохання за всю історію мистецтва. Але й у реальному житті вона може згодитися. Ворожнеча, підлість і зло безсильні перед справжнім почуттям. Адже стосунки Ромео і Джульєти доводять, що тільки кохання здатне змінити світ.

Підготувала Ася Дан