Догляд за різними типами шкіри обличчя і тіла

Доглядати потрібно за будь-яким типом шкіри обличчя і тіла, адже у кожного з них можуть рано чи пізно виникати різні проблеми. Так, при сухій дермі можуть з’явитися лущення, подразнення і свербіж. Жирну шкіру часто супроводжують розширені пори, жирний блиск, чорні точки і висипання. Це стосується не тільки обличчя, але і тіла, і може це все виникнути в будь-якому віці.

Французька косметика La Roche-Posay займає лідируючі позиції з догляду за будь-якими типами шкіри обличчя і тіла дорослих і дітей. В асортименті дерматологічної косметики є великий вибір продуктів високої якості для чутливої, сухої, жирної шкіри. Безпека і ефективність лікувальних засобів доведена лабораторно.

Типи шкіри і їх особливості

Є кілька типів шкіри, які мають свої особливості, проблеми та переваги. До них відносяться:

  • нормальний тип. Зустрічається досить рідко. Найчастіше у дітей нормальна шкіра, а також у невеликої кількості дорослих. Її власники зіштовхуються з проблемою прищів, розширених пор, жирного блиску;
  • жирний тип. Досить проблемна шкіра, так як при надмірному виробленні шкірного себума з’являються чорні крапки, прищі, жирний блиск. Її власники повинні регулярно відвідувати косметолога і дерматолога, уважно вивчати склад косметики і вибирати декоративну і доглядову продукцію від перевірених брендів;
  • сухий тип. Приблизно до 25 років володарі цього типу шкіри не відчувають ніяких проблем: шкірні покриви мають рівний тон, вони оксамитові, немає розширених пор, лущення, висипань. Але коли організм починає старіти, з’являються і проблеми у вигляді подразнень, почервоніння, сухості, стягнутості і свербіння. Також часто можна помітити сіточку з судин, так як шкіра стає тонкою. Сюди ж можна віднести реактивний тип (бурхливо реагує на холодний вітер, сонце, умивання і навіть дотик), шкіру схильну до атопії (супроводжується сильним свербінням, лущенням, висипаннями і почервоніння);
  • комбінований тип. На обличчі і тілі є як сухі, так і жирні ділянки. В даному випадку рекомендується підбирати універсальні засоби з догляду;
  • чутливий тип. Шкіра може реагувати на гарячу воду, очищення, на ній з’являються червоні плями, подразнення, свербіж. Такий тип шкіри схильний до алергічних реакцій. А тому головне – для щоденного догляду потрібно підібрати косметичні засоби, які будуть заспокоювати шкірні покриви, захищати їх від негативного впливу зовнішнього середовища і активно відновлювати.

До вирішення проблем, пов’язаних зі шкірою, потрібно підходити комплексно. Важливо переглянути своє харчування, викреслити з меню шкідливі продукти, більше пити чистої води. Вранці і ввечері потрібно ретельно очищати шкірні покриви і добре їх зволожувати, навіть якщо у Вас жирний або нормальний тип шкіри.

Косметика La Roche-Posay виробляється у Франції і вона розроблена з урахуванням всіх потреб того чи іншого типу шкіри. Підходить для використання навіть немовлятам – в складі немає шкідливих компонентів, ароматизаторів, барвників.

Косметика La Roche-Posay в Україні представлена ​​в аптеках усіх міст. Чудовий результат від засобів провідної французької компанії не змусить себе довго чекати.

Продукція La Roche-Posay

В Україні продукція La Roche-Posay користується високим попитом саме за рахунок своєї ефективності і безпеки. Сьогодні бренд пропонує широкий асортимент засобів для всієї родини. Особливо це стосується немовлят, у яких шкіра чутлива і вимагає дбайливого і ніжного догляду.

Виробник розробив косметику на основі спеціальної термальної води. Цей компонент позитивно впливає на всі типи шкіри, відновлюючи їх захисний бар’єр і позбавляючи від ряду поширених проблем, таких як свербіж, подразнення, дрібні пошкодження.

Косметика La Roche-Posay володіє такими перевагами:

  • не має в складі шкідливих компонентів, барвників або ароматизаторів;
  • знімає свербіж і роздратування;
  • зволожує і живить шкірні покриви дорослих і дітей;
  • дбайливо і ефективно очищає дерму від будь-яких забруднень, накопичених протягом дня. А тому шкіра сяятиме здоров’ям і дихатиме;
  • зменшує негативний вплив сонячних променів. Є лінійка продукції з високим фактором захисту (SPF), що дуже важливо під час відпустки – Вам більше не потрібно перейматися про те, що шкіра буде сухою і чутливою. Особливо це важливо для маленьких дітей;
  • косметику можна використовувати після відвідування косметолога. Вона пом’якшить роздратований епідерміс, прибере почервоніння, допоможе шкірі швидше відновитися.

Головною ж перевагою є те, що косметика фірми La Roche-Posay є безпечною. В асортименті є такі засоби, як антивікові, захист від сонця для дорослих і дітей, креми для сухої, жирної, чутливої ​​шкіри, продукція для очищення і догляду за шкірою тіла.

Відвідавши офіційний сайт косметики La Roche-Posay, Ви знайдете багато корисної інформації про властивості кожного продукту, і зможете обрати ті, які підійдуть Вам і допоможуть позбутися від проблем зі шкірою.