Аби не скаржатися на ерекцію

Дослідники виявили, що фізично активні чоловіки значно рідше скаржаться на проблеми з ерекцією. У тих, хто більшість днів на тиждень знаходив час на 30-хвилинні прогулянки у швидкому темпі, ризик еректильної дисфункції був на 15-20% нижче.

Вчені констатують, що фізичні вправи, що сприяють здоров’ю судин в цілому, мають особливу користь для дрібних артерій, задіяних у процесі ерекції, а також науковці висловлюють думку: «Неприємності у сексуальному житті, що відбуваються з чоловіками середнього віку, можуть спричинюватись проблемами з боку серцево-судинної системи, що у майбутньому можуть призвести до невідворотних наслідків».

Близько 152 млн чоловіків у світі страждають від еректильної дисфункції. Найпоширеніша причина еректильної дисфункції – серцево-судинні захворювання; саме цією причиною обумовлені 40% всіх випадків еректильної дисфункції.

Учені з Гарвардської школи громадського здоров’я (США) проаналізували дані, отримані в результаті довготривалого дослідження, що було спрямоване на вивчення стану здоров’я працівників медичної галузі.

Були проаналізовані показники здоров’я 31 742 чоловіків у віці від 53 до 90 років.

 

Також читайте “Продукти для підвищення потенції”

“Як уникнути «чоловічих проблем»?”