Мобільні додатки-органайзери, які допоможуть встигнути все

Мабуть, ви задумувались, що саме може допомогти вам перестати забувати про заплановані справи.

Річ у тому, що наша пам’ять не всесильна, і якщо те, що ви забули купити додому оливкову олію чи вологі серветки призведе лише до тимчасового дискомфорту, то забута робоча зустріч може грозити вам набагато серйознішими неприємностями.

Саме тому важливо не лише планувати власний день, а і робити це якнайефективніше. Саме ця ідея була покладена в основу створення мобільних додатків-органайзерів.

В переході від паперового планування до планування за допомогою мобільних додатків-органайзерів є безліч переваг:

  • ви автоматично принесете користь навколишньому середовищу, не використовуючи гору блокнотів та папірців;
  • ваші плани завжди будуть під рукою, адже ймовірність забути вдома блокнот в кілька разів більша, ніж смартфон (без нього ж як без рук!)
  • щоденник аж ніяк не зможе повідомити вам, що до запланованої зустрічі залишилося 10 хвилин і потрібно поквапитися (звісно, якщо випадково не впаде вам на ногу).

Завдяки мобільним додаткам-органайзерам ви зможете повністю відмовитися від паперових щоденників, папірців, блокнотів, стікерів, адже всі їх функції буде з легкістю виконувати смартфон.

Ми вибрали 5 найефективніших додатків-органайзерів, які найефективніше стоятимуть на сторожі вашого часу:

Any.DO – мобільний список справ

Програма виглядає скромно, але найголовніше те, що вона досить функціональна та проста у використанні. Ви можете створювати списки справ будь-якої тематики: від нагадування зателефонувати мамі до важливих бізнес-зустрічей.

Важливою особливістю є інтуїтивність користування. Ви можете одним доторком пальця поміняти справи місцями або видалити котрусь із них. Також, ви зможете записувати необхідний текст за допомогою голосового введення та автоматично синхронізувати його з Google Task.

Any.DO Заміна дошці зі стікерами – Google Keep

Програма виглядає незвичайно та яскраво. Її інтерфейс схожий на дошку з прикріпленими до неї різнокольоровими стікерами. Таким чином, найважливіші справи можна «вішати» на найбільш яскравий.

Якщо ви звикли до чітко структурованих списків, то спочатку користуватися додатком буде незвично. Але програма забезпечена пошуком та повідомленнями-нагадуваннями, тому блукати у власних записах вам не доведеться.

Також ви матимете можливість диктувати свої записи смартфону та синхронізувати їх з інтернет-версією додатку.

Універсальний Wonderlist

Однією з основних переваг програми є можливість створювати безліч списків зі справами і сортувати їх за певними категоріями. Саме завдяки цьому ви в них ніколи не загубитеся. Також цьому сприяє можливість налаштовувати різні фони інтерфейсів для кожної з категорій.

Програма досить проста у використанні. Ще однією її перевагою є те, що у ній, на відміну від більшості додатків, до списків можна прикріплювати не лише зображення, а і документи, що значно спрощує їх пошук.

Wonderlist також містить функцію нагадування (зокрема і на електронну пошту).

 Незвичайний Remember The Milk 

Інтерфейс додатку дуже схожий на Wonderlist, настільки ж зручний та яскравий. Але однією з головних переваг програми є можливість відправляти нагадування за допомогою смс-повідомлень. Звісно, нагадування та сповіщення на електронну пошту теж є.

Немовірний Хаос-контроль список задач GTD

Програма кардинально відрізняється від всіх описаних вище. Справа в тому, що крім створення списків справ, у цьому додатку ви маєте можливість визначити власні цілі і вже в залежності від них планувати справи. Цей додаток – ідеальний інструмент тайм-менеджменту, адже в ньому навіть можна вести щоденник власних успіхів.

Не зважаючи на незвичайну логіку функціонування, програма схожа на інші органайзери: ви можете створювати списки, перетасовувати їх у зручному порядку, змінювати колір інтерфейсу, сортувати за категоріями та синхронізувати з іншими календарями справ.

Приємний бонус – безліч місця для нотаток та власних записів.

Підготувала Катерина Янковенко