Проводимо вихідні з родиною яскраво!

Проводимо вихідні з родиною яскраво!

Узимку час проведений із рідними людьми цінується найбільше. Тепло від спілкування із тими, хто любить  і дбає про тебе – зігріває навіть у найсильніші морози. Але зовсім не обов’язково із вихідних у вихідні просиджувати штанці вдома на дивані чи на кухні, наминаючи солодощі, попиваючи чай і обговорюючи останні новини. Це безперечно дуже приємне заняття, але чому б трохи не урізноманітнити відпочинок із сім’єю? До вашої уваги декілька ідей приємного відпочинку у колі родини, в процесі якого ви зможете побачити таких знайомих людей із зовсім іншої сторони, дізнатись щось новеньке і просто весело провести час!

Міські гірськолижні комплекси

Для того щоб покататися на лижах, сноуборді чи санчатах зовсім не обов’язково брати відпустку та їхати у Карпати! Якщо ваша ціль – поринути у вир снігових розваг на день-два, а то і пару годин – у Києві є місця, де це можна зробити з вітерцем та комфортом.  Гірськолижні комплекси, такі як «Протасів яр» чи «Гвоздов» оснащені сучасними трасами, підйомниками, сніговими пушками, і до того ж ви можете взяти там все необхідне знарядження напрокат. Вдягайтеся тепліше і вперед – насолоджуватися зимою!


 

Олександра ПАНЯК, ГЛСК “Протасів Яр”:

Активний відпочинок узимку на гірськолижних схилах  – це весело і надзвичайно корисно, особливо для тих людей, які працюють інтелектуально. Адже займаючись фізично на свіжому повітрі, можна ефективно відволіктися від задач і гарненько «розгрузити» голову. До того ж активне катання – це чудова можливість будувати і підтримувати відносини у родині: отримати заряд позитивних емоцій та зміцнити стосунки між батьками та дітьми. До речі найоптимальніший вік для початку занять зимовими видами спорту  – це  5-6 років. Дитина вже достатньо розвинута фізично, сприймає настанови і легко піддається навчанню. 

 

 

 

 

 


 

Баня або сауна

Якщо ж узимку вам більш за все хочеться залізти під ковдру і не вилазити звідти до приходу літа, радимо вам відправитись у сауну. Їх є багато видів, і всі вони відрізняються за температурою, вологістю та конструкцією. Однак у будь-якій сауні вам буде тепло і затишно – що може бути краще, ніж гарненько попаритись, коли за вікном мінусова температура?

Квест-руми

Іншою назвою цієї відносно нової розваги є «ескейп-рум» (від англ. escape – втекти). Ви станете персонажем гри,  а ваше завдання – знайти вихід із кімнати за 60 хвилин. У Києві таких кімнат дуже багато, і кожен може знайти гру на свій смак. Є квести за мотивами фільмів, комп’ютерних ігор, є «хорор» квести для любителів полоскотати свої нерви, а також квести, в яких задіяні спеціальні актори… Розвага нова, незвичайна, неймовірно захоплююча і ідеальна для командної гри.

Сімейна фотосесія у фотостудії

Для наших батьків похід у фотостудію  у дитинстві був справжньою подією. Зараз у кожного третього вдома є напівпрофесійний фотоапарат чи хоча б палка для селфі. Але, повірте, похід у професійну фотостудію – це особливий досвід. Підбір образів, нарядів, зачіска та макіяж – приємні процеси самі по собі, не кажучи вже про чудові сімейні фото на згадку, які ви отримаєте в результаті.


 

Юлія КОДЖА, фотостудія “Elephant”:

Обожнюю знімати сімейні фотосесії, особливо із дітками! Там практично не буває постановочних кадрів, адже діти такі активні! Вони командують батьками набагато більше, ніж батьки ними. І в результаті отримуємо прекрасні живі кадри! Я дуже люблю дітей, у мене самої їх двоє, і хоча така фотозйомка – це складно (іноді після особливо активних дітей хочеться відпочити день-другий), але результат того вартий: прекрасні яскраві фото і задоволені посмішки на обличчях великих і маленьких клієнтів!

 

 

 

 

 

 


 

Аквапарк

Хто сказав, що до аквапарку ходять лише влітку? Як раз тоді, коли за вікном холодно та сніжно, на гірках кататися ще веселіше! В аквапарку можна провести весь день і кожен член родини знайде для себе заняття до душі – можна освоїти серфінг, смачно попоїсти серед водяних просторів, розслабитися у джакузі  або пограти у настільний теніс. Чому б не поринути на день у літо?

Що б ви не обрали, прекрасні емоції вам забезпечені! Спільні пригоди ще більше зближують, а і роблять життя яскравим та сонячним, не залежно від того, яка погода за вікном.