Що таке фотоомолоджування Cutera LimeLight?

Кожна жінка хоче зберегти свою красу та молодість, тому представниці прекрасної статі застосовують різні методи омолодження шкіри обличчя та тіла.

Однією з найбільш ефективних методик сучасної апаратної косметології є фотоомолоджування Cutera LimeLight. Це процедура нового покоління, яка робить шкіру більш пружною та підтягнутою за рахунок застосування спеціального світлового потоку. Цю процедуру рекомендують проводити для усунення ознак фотостаріння шкірних покривів. Даний метод є одним з найбільш затребуваних та ефективних в боротьбі з пігментними плямами, дрібними зморшками, вираженими судинами та іншими проблемами.

Записатися на фотоомолоджування LimeLight за допомогою апарату від американської компанії Cutera можна на сайті клініки Ana-Cosmo у Києві. Наші косметологи проводять процедуру з максимальним комфортом для пацієнтів та гарантують виражений ефект. Ідеальний час для проведення фотоомолодження — осінь, зима та весна. Головні переваги процедури — шкірний покрив не пошкоджується, немає багатьох побічних реакцій, які можуть виникати при проведенні інших косметологічних маніпуляцій.

Принцип дії інноваційного фотоомолодження LimeLight

Потік імпульсного світла спеціального апарату Cutera м’яко впливає на верхні шари шкірних покривів, руйнуючи розширені судини, клітини з надлишком меланіну, колагенові волокна, які почали старіти. За рахунок цього і відбувається ефективна боротьба з куперозом, пігментними плямами та дрібними зморшками. Великий плюс у тому, що результат процедури буде помітно навіть після першого сеансу. Щоб домогтися оптимального та стійкого ефекту, потрібно пройти курс з 3-5 процедур.

У LimeLight реалізована інноваційна система подачі світлового потоку без застосування застарілих світлофільтрів, що дозволяє максимально використовувати всю користь світлового випромінювання. Це потрібно, щоб процедура була максимально ефективною та комфортною. Досвідчені лікарі-косметологи клініки Ana-Cosmo пройшли навчання за процедурою фотоомолодження на апараті Cutera XEO. Процедура має сертифікат FDA (США), що гарантує ефективність та безпеку застосування лазера.

Ви зможете оцінити дію методу омолодження LimeLight практично відразу. Уже після першого сеансу шкіра стане більш підтягнутою, пружною та рівною, при цьому зникає зайва пігментація та судинні «зірочки».

Показання та протипоказання інноваційного методу омолодження шкіри

Застосовувати процедуру інноваційного фотоомолодження варто в таких випадках:

  • проблемна жирна шкіра (розширені пори, вугровий висип);
  • наявність вікових змін тонусу шкіри;
  • пігментні плями;
  • дрібні поверхневі гемангіоми, купероз, розацеа, розширені судини;
  • акне, постакне;
  • в’янення шкіри та зморшки;
  • необхідність у відновленні шкірних покривів після проведення пластичних операцій;
  • лентігіноз.

Безпека процедури фотоомолодження стоїть на першому місці, тому слід утриматися від її застосування, якщо є такі протипоказання:

  • декомпенсовані захворювання внутрішніх органів;
  • хвороби сполучних тканин;
  • схильність до келоід;
  • період вагітності або лактації;
  • онкологічне захворювання;
  • патології очної сітківки.

Консультація, підготовка, проведення процедури

Для початку косметологи нашої клініки Ana-Cosmo проводять з пацієнтами консультацію та первинний огляд, щоб визначити ступінь старіння шкіри. Особлива підготовка до процедури не потрібна. Єдине, що потрібно дотримати — не відвідувати солярій або загоряти на сонці протягом місяця до відвідування клініки.

Перед проведенням процедури фотоомолодження косметологи Ana-Cosmo наносять на шкіру охолоджуючий гель, а очі захищають від яскравого світла за допомогою спеціальних окулярів. Процедура проходить безболісно, ​​максимум, що можна відчути — несуттєві поколювання в тих місцях, де проводиться вплив. Після сеансу на шкірі може бути невелике почервоніння, яке швидко проходить (від 5-10 хвилин до кількох годин). Найчастіше процедура займає близько півгодини (все залежить від площі місця, де проводиться лазерна обробка). Кількість, потужність та глибина спалахів визначаються в індивідуальному порядку, залежно від ступеня старіння шкіри.

Стаття розміщена на правах реклами