У Львові відбувся другий фестиваль здоров`я «Живи Активно»

У Льовові відбувся другий фестиваль здоров`я «Живи Активно»

29 квітня у центрі Льовова біля пам`ятника Тараса Шевченка відбувся сімейний фестиваль здорового та активного стилю життя «Живи Активно!».

Незважаючи на не зовсім теплу погоду, на фестиваль завітало більш ніж 5 000 активних, позитивних та оптимістичних людей: від дітей до людей літнього віку. Дуже всім дякуємо!

Адже саме з допомогою людей, котрі не тільки на словах, не байдуже ставляться до свого здоров`я – спільно можна досягнути високих та бажаних результатів.

Наша мета – навчити людей дбати про своє здоров’я!

Що ми можемо зробити, аби бути здоровішими? Це прості речі – регулярні обстеження, фізичні навантаження, повноцінне харчування, позитивний настрій та професійний нагляд лікаря.

Звісно розповідати усе це на словах та показувати на пальцях важко, а інколи навіть і неможливо. Про це краще говорити показуючи.

Саме тому і створюються подібні заходи здоров`я. Задля того, щоб не мовчати, говорити про проблеми та разом шукати вихід – вирішення, яке дасть свої результати.

На фестивалі «Живи Активно!» гості безкоштовно змогли:

Пройти експрес-дослідження з визначення рівню серцево-судинного ризику (або простіше – які у кожного шанси захворіти на інфаркт або інсульт протягом найближчих років). Ті, в кого виявили високий ступінь ризику, отримали консультацію та рекомендації спеціаліста


Отримати консультацію лікаря-кардіолога. Питання були різними, від вікових проблем до корисних для серця дієт і навантажень під час фізичних тренувань 


Визначити щільність кісток та ризик переломів. Більшість гостей навіть не думали про існування таких обстежень в Україні


Перевірити свій рівень глюкози (цукру) в крові. Цей аналіз дає змогу встановити наявність діабету, переддіабету або виключити це захворювання. У кількох гостей було вперше визначено високий рівень цукру – їм рекомендовано терміново пройти консультацію ендокринолога  


Перевірити артеріальний тиск


Визначити індекс маси тіла 


Отримати поради фітнес-тренера 


Перевірити гостроту зору та насиченість організму киснем.

Як ви уже зрозуміли на цьому святі кожен міг знайти для себе саме те місце, яке було необхідне для душі та здоров`я. Навіть і для маленьких відвідувачів знайшлися розваги, а допомагав їм у цьому ведмедик Вінні-Пух 

Атмосферу свята допомогли створити майстер-класи фітнес-тренерів FitCurves – приклад фізичної активності та спосіб зігрітися в прохолодну погоду. Особливо зацікавленими у таких активностях виявились наймолодші львів”яни.

Свято здорового ставлення до життя відбулося. Гості та учасники зарядилися енергією позитиву, добра і гарного настрою на літо.

Фести подібного формату – це не тільки зібрання великих мас… Це об`єднання людей заради однієї спільної мети – здоров`я.

Ми дуже дякуємо за підтримку нашим гостям, а також нашим партнерам – компаніям Такеда, Гедеон Ріхтер, Долфі Украина, Біонайм, Гамма, ФітКьорвз, Омрон.