Інтервальний тренінг – швидка боротьба з зайвою вагою

Функціональний тренінг – одне з найбільш популярних зараз фітнес-тренувань. Створити гармонійно розвинене тіло «для повсякденного життя» можливо саме завдяки так званим функціональним тренуванням.

Можна все життя займатися силовими тренуваннями, «накачати» прекрасний м’язовий рельєф і виявитися абсолютно не готовим до того розмаїття можливих навантажень, з якими доводиться стикатися у повсякденному житті. Не кажучи вже про заняття такими координаційно-складними видами спорту, як скелелазіння, серфінг, гірські лижі, теніс, гольф …

Функціональний тренінг немовби будує тіло заново, залучаючи до роботи всі м’язи, і найприроднішим чином готує вас до всіляких труднощів реального життя. Хто взяв участь у Positive  Functional Training  – змогли це на собі відчути. Або хто відвідав майстер-клас Functional Runner – один з видів функціонального тренування на базі технічних бігових вправ.

Інтервальний тренінг – найефективніша і швидка боротьба з зайвою вагою – дозволяє втрачати до кілограма на тиждень! Основна ідея інтервальних тренувань проста: чергування високої і низької інтенсивності навантажень.

За час одного тренування відбуваються постійні переходи з високоінтенсивних анаеробних вправ до більш тривалих і менш інтенсивних відновлювальних етапів.

Fitness Intensive – інтервальне тренування функціонального характеру із залученням усіх груп м’язів, спрямоване на зростання витривалості та сили. Переваги такого  тренування  – не потребує ніякого додаткового обладнання, використовується лише вага власного тіла.

«Плавимо зайве за 600 повторень!»  – це також високоінтенсивне циклічне тренування без застосування додаткового обладнання. Один цикл складається з 10 вправ (силові та кардіо) – за одне тренування опрацьовуються всі основні м’язові групи.

У форматі благодійного фітнес-марафону «Не будь байдужим!», організованого  у Києві Фондом Олени Пінчук АНТИСНІД та кращими фітнес-тренерами України, команда Oxygen Workout провела майстер клас «Подвійний удар!» – парне циклічне тренування на свіжому повітрі з канатами і вагою власного тіла, що також дозволяє відчути командний дух і відповідальність за партнера.

Доречі, майстер-клас «Плавимо зайве за 600 повторень!» проводили зіркові наставники: Роман Грицина – учасник телешоу на Новому каналі «Герої&Коханці», провідний фітнес-тренер України за кількома напрямками, зокрема, ідейний натхненник проекту Oxygen Workout та Аніта Луценко – телеведуча  4-х сезонів одного з найрейтинговіших шоу України «Зважені та щасливі» (окрім цього – ще й віце-чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки та багаторазова чемпіонка України з аеробіки та фітнесу).

Ви зацікавились? Пора освоювати нові форми тренувань, з якими достукаєтеся до кожної клітинки свого тіла!