Найболючіші місця для татуювань

Попри болісні відчуття, татуювання стало популярним методом самовираження. Настільки, що скоро людей з тату стане більше, ніж без них. Але мало хто замислюється, наскільки небезпечною може бути ця процедура, якщо вибрати «неправильне» місце. Про які місця йде мова, читайте у цій статті.

Найболючіші місця для татуажу

Кожен, хто збирається відвідати тату-салон подумки готується до болю. Але є кілька місць на тілі, де біль може бути і справді нестерпним. Усе через відсутність м’язів і жиру. І якщо у вас низький больовий поріг, краще відмовитися від татуювань на цих частинах тіла.

Руки. Шкіра на руках дуже тонка, тому набивання тату буде малоприємним, особливо на пальцях, суглобах і внутрішній стороні руки.

Ноги. Спочатку татуаж на ногах не приносить великого дискомфорту, але згодом під час сесії починає з’являтися сильний біль. Найважче стерпіти затінення великих частин шкіри у верхній частині ніг та на внутрішній стороні стегон.

Коліна та лікті. У місцях розташування суглобів маніпуляції тату-майстра будуть завдавати значних незручностей, оскільки ці частини тіла позбавлені м’язів і обтягнуті лише тонким шаром епітелію. Те ж саме стосується задньої частини колінних суглобів. Як правило, після процедури на цих ділянках з’являються виражені набряки.

Пахви. Часто навіть звичайне гоління під пахвами веде до подразнень, що вже казати про голку та чорнила!

Груди та грудна клітка. Шкіра навколо грудей та безпосередньо на них дуже чутлива, тому вібрації голки завдають відчутного болю. Також варто приготуватися до того, що хворобливі відчуття під час татуювання в зоні грудної клітки віддаватимуть і на живіт. Два слова «це боляче».

Голова. Насправді, татуаж на голові не настільки болісний, як може здаватися. І все ж, той, хто один раз ризикнув пережити ці відчуття, навряд чи зважиться на це вдруге. Волосяні фолікули, наближеність до мозку та безліч нервових закінчень роблять цей процес, м’яко кажучи, неприємним.

Ребра. Ця частина тіла посідає ТОП найболючіших місць для татуювань. Шкіра, що обтягує ребра, настільки тонка і вразлива, що вам знадобиться не одна перерва під час тату-сесії. До того ж, кістки утворюють заглиблення, де дотики голкою відчуватимуся особливо гостро.

Найнебезпечніші місця для татуювань

 Біль – не єдиний мінус татуажу. Є кілька ділянок тіла, де  скупчення    капілярів, маленькі кістки, м’язи і нерви можуть  пошкодитися, а це –  пряма дорога до інфекцій і запалень.  Подумайте тричі, перш ніж  робити тату на таких частинах тіла:

  голова;

  обличчя;

  шия;

  ноги;

  ліікті;

  внутрішня сторона рук;

  фаланги пальців.

Якщо зважити всі плюси і мінуси тату, напрошується висновок, що така краса вимагає немалих жертв. Татуаж давно став мейнстрімом, і зовсім скоро способом відрізнитися від інших буде відмова від татуювань, а не їх наявність.

Підготувала Ася Дан