Що варто знати про білизну

Носіння бюстгальтера не здатне викликати рак грудей. Це стосується і бра, яке має «кісточки» чи поролонові подушечки. Це є міфом. В жодних настановах, відносно профілактики онкології молочної залози, не йдеться про те, щоб «не носити ліфчик, бо це загрожує виникненням ущільнень».

В рекомендаціях жінкам радять «обмежити або, краще, відмовитись від вживання алкоголю та паління, підтримувати індекс маси тіла менший за 25, та з регулярністю 1,5-2 роки приходити в клініку на візит до гінеколога та мамолога для обстеження молочних залоз.

Після настання 50-55 років чи навіть раніше, якщо обтяжений анамнез, варто проходити мамографію. Бо саме вона є дієвим методом скринінгу раку молочної залози.

Вибір розміру білизни

Розмір бюстгальтера має значення. При виборі бюстгальтера слід правильно підібрати його розмір. Варто зауважити, що більшість жінок обирають та носять бюстгальтер хибного розміру та форми, який їм не підходить, та спричиняє біль та дискомфорт. Правильно підібрана білизна, не стане причиною ваших страждань та зможе полегшити ваше життя. Для того, щоб оптимально підібрати білизну, варто ознайомитись з типами бюстгальтерів, їхнім призначенням та типом грудей, якому вони найкраще підходять.

При зміні розміру грудей – слід оновити білизну.

Особливі зміни у грудях відбуваються в період вагітності, лактації, після неї та при менопаузі. Якщо ви не можете зрозуміти, куди все пішло після лактації, то ознайомтесь з відповіддю.

Адипоцитами називають клітини жирової тканини. Води є досить пластичними. Адипоцити можуть у зворотному порядку ставати різними типами жирової тканини та навіть під час лактації секреторними клітинами та створювати молоко. Після завершення лактації, вони поступово повертаються до стану адипоцитів, при цьому вони можуть перетворитись як в білий, так і в бурий жир. Клітини бурого жиру містять багато мітохондрій, в яких відбувається процес окислення тих жирів. Його роль полягає в утворенні тепла, коли ми відчуваємо холод. Таким чином, фраза стосовно тепла материнських грудей набуває нового біохімічного та гістологічного значення.

Жінки, які зуміли вилікувати онкологію грудей, мають носити особливу білизну. Вона повинна виконувати підтримку або протеза, або молочної залози, після того, як була виконана її реконструкція. Належну білизну мають придбати для виконання фізичних вправ і жінки, які пережили мастектомію.

Якою має бути щоденна білизна 

Щоденна білизна має відрізнятись від тієї, яку ви звикли вдягати на побачення. Переважну частину дня жінкам та чоловікам рекомендується носити білизну з білої бавовни. Щоб в ній знаходилась мінімальна кількість барвників, і здорова вологість. Її не потрібно порівнювати зі спортивною формою із синтетику, яка «відводить вологу». Вона здатна відводити вологу, однак на ній знаходиться велика кількість грибків та бактерій, які створюють неприємний запах після тренувань. Що стосується білизни, то такий варіант зовсім не підходить. Надавання переваги білизні із синтетики, приводить до зростання ймовірності розвитку вульвовагінального кандидозу. Якщо одягти мереживну білизну на декілька годин, то шкоди від цього не буде. При цьому одяг зверху не повинен бути грубим чи тісним. Варто зазначити, що носити щоденні прокладки ви можете, бо вони не шкодять.

Вночі білизну можна скидати. А можна і залишати, це стосується як жінок, так і чоловіків. Єдиним виключенням є жінки, у яких часто виникає вульвіт та вульвовагініт, яким краще відмовитись від майточок в нічний час.

«Сімейки»  сприяють розширенню сім’ї. У чоловіків, які надають перевагу «боксерам», ніж іншим моделям білизни, кількість живих сперматозоїдів є значно вищою. На людях це не було ще вивчено, однак в дослідах, які проводились на щурах виявили, що в результаті носіння синтетичної білизни розвивалась еректильна дисфункція та нездатність до еякуляції та знаходилась менша концентрація живих сперматозоїдів в спермі.

Сексуальна дисфункція у щурів продовжувала тривати ще пів року після того, як вони припинили носити «синтетичні підгузки». З часом, подібні дані були ретроспективно отримані на людях (в результаті проведення опитування чоловіків, які носили різну білизну, і зробили аналізи). Відмовтесь від синтетики, чоловіки.
За матеріалами: https://www.facebook.com/ulanasuprun/posts/2570262939924924?__tn__=K-R