Унікальна пропозиція для учасників клубу «Живи Активно!» від медичної лабораторії «Синево»

Знижки на аналізи для учасників клубу «Живи Активно!»

На нашому сайті ви можете отримати спеціальні знижки на три види аналізів в лабраторії “Синево”:

Аналіз № 1

Знижка 50%

Аналіз на визначення рівня глікозильованого гемоглобіну – цей показник дозволяє виявити цукровий діабет на ранній стадії, а відтак вчасно почати лікування.

Глікований гемоглобін — це  показник змін рівня цукру в крові за три місяці. Чим вищий рівень глікованого гемоглобіну, тим вищим був рівень глюкози за останні три місяці і, відповідно, більший ризик розвитку цукрового діабету.

Щоб отримати знижку на аналіз №1 переходьте за посиланням.

 


Аналіз №2 

Знижка 30%

Біохімі́чний ана́ліз кро́ві — аналіз, що дозволяє оцінити роботу внутрішніх органів. Важливий для діагностики практично всіх хвороб, тому його призначають в першу чергу. 

(Пакет №4.12 )

Щоб отримати знижку на аналіз №2 переходьте за посиланням.

 

Аналіз №3

Знижка №30%

Ліпопротеїди фракційно – аналіз на визначення ризику атеросклерозу і його ускладнень. Ці аналізи допомагають виявити і оцінити розлади обміну і визначити їх потенціал до критичних станів (інсульт, інфаркт).

Комлексне дослідження, допомагає виявити і оцінити розлади  ліпідного обміну, співвідношення хорошого та поганого холестерину.

Щоб отримати знижку на аналіз №3 переходьте за посиланням.

 

 


 

*Знижку на аналізи можна отримати лише при переході через  сайт  /, натискайте на гіперпосилання. Для кожного обстеження гіперпосилання виділено окремо.