Як полегшити неприємності нікотинового голодування

Хай пробачать мені всі курці, але я не розумію як у наш час можна палити! Особливо молодим продвинутим людям і дівчатам, майбутнім мамам. Адже шкода паління давно доведена і доступно викладена. Кожна цивілізована людина знає, як йому може відгукнутись ця шкідлива звичка. До цього ж паління сьогодні – це не модно.

Але все ж таки багато хто продовжує курити, прикриваючись тим, що їм дуже важко кинути, тягне й все тут. І все-таки, якщо ви вирішили кинути палити, незалежно від того, який метод ви для цього обрали, наступна інформація для вас буде цікава.

Для того, щоб в період позбавлення від нікотинової залежності легше було переносити нікотинове голодування, треба споживати продукти, що містять вітамін РР (нікотинову кислоту). Нікотинова кислота є у багатьох продуктах:

  • Продукти тваринного походження, що містять вітамін РР: яловича печінка, свинина, сир, риба, молоко, яйця, бруньки, м’ясо курки.
  • Рослинні джерела: броколі, морква, картопля, помідори, баклажани.
  • Багаті на вітамін й трави: щавель, шавлія, корінь лопуха, люцерна, плоди шипшини, червона конюшина, кайєнський перець, піщанка, листя малини, ромашка, м’ята перцева, женьшень, хвощ, хміль, очанка, сім’я фенхелю, кропива, коров’як, петрушка, овес, кульбаба.

Так що кидайте цю згубну звичку, а правильний підбір продуктів в денному раціоні вам в цьому допоможе.

Спеціально для “Живи активно” підготувала Ольга Фоміна

Читайте також

Що ми знаємо про електронні сигарети

Стенокардія: 5 важливих кроків, які допоможуть вашому серцю

Курці більше схильні до поганого настрою